Hírek

 A Magyar Fogyasztóvédelmi Piacfelügyelet megbízása alapján független mechanikai és villamos laboratóriuma által tesztelt V-TAC termékek - kiváló eredményt értek el!

A Nemzeti Feljesztési Minisztérium rendelete alapján Fogyasztóvédelmi Piacfelügyeleti főosztály munkatársai, átható vizsgálatban kezdtek országszerte, amelynek célja a jogszabályoknak és szabványoknak nem megfelelő fényforrások kiszűrése.

A NFM Fogyasztóvédelmi piacfelügyeleti főosztály mechanikai és villamos laboratórium megvizsgálta bizonyos termékeinket, a vizsgálati jegyzőkönyve alapján a törvényben előírtaknak, követelmények megfeleltek.

Tudna-e a LED világítás a bolygót megmenteni?

Olyan világban élünk, ahol az élelmiszereink bió, a kávénk bió, a gyerekeinket bió vattából készült ruhákban öltöztetünk…., de gondolkozunk-e arra, hogy a világításunk sem bió?

A gyorsított napságunkban nap mint nap műfényt használunk ahhoz, hogy minden napi feladatot tudjunk befejezni úgy otthon mint az irodában. De hogyan hat ez a mi bolygónkra?

LED zongora a Fények Fesztiválján Kaliforniában

Őszi éjszaka, városi park, ragyogó LED virágok, neon padok, zene és villogó tükrök – ez nem valamilyen mesés álom, hanem abstrakt art insztalációk része a hagyományos Fények Fesztiválján, amely rendezésre kerül Ouklandban, Kalifornia Államban. Hat évvel ezelőtt kezdődött meg, mint a lámpák ünnepe, most már mint egy kulturális esemény a legmodernebb és innovatív világítási technológiákat mutat be.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

A globális V-TAC Export Limited Company európai csapatának tagjaként, több mint 4 éves tapasztalattal hoztunk létre egy gyors ütemben fejlődő céget a nemzetközi LED piacon.

Az alábbi helyeken rendelkezünk irodákkal: UAE ( Dubai), India (Mumbai), Bulgária (Szófia), Nagy Britannia (London) és Magyarország (Budapest).