Hírek

LED-világítású nagyszabású világítási rendszerek

Mi a hasonlóság a Times Square Kristálygömbje, a San Franciscó-i Bay Híd és a párizsi Notre Dame katedrális között? Azon kívül, hogy mind a három helyszín évente több millió turistát vonz, összesen 57 656 fénydióda világít rajtuk. A LED-világítás már egyaránt része a művészi kialakításoknak és az impozáns patinás épületeknek, amelyek egy újszerű és energiatakarékos módon mutatják meg egyediségüket.

A LED világítás megőrzi Mona Lisa mosolyát.

Mindenki hallott Leonardo da Vinci Mona Lisa-ájáról és a titokzatos mosolyáról. A festmény a világ egyik leghíresebb műve, amely a Louvre-ban lelte utolsó otthonát. Azonban mi a közös a Gioconda és a LED-világítás között?

Gondoskodjon a szeméről V-TAC segítségével

Az iskolások és az egyetemisták gyakran a fáradtság és a szemfájás csapdájába esnek. A vizsgálatok azt mutatják, hogy minden öt tanulóból egy hasonló problémával küszködik fontos vizsgák és feladatok idejében.

Mindannyian tudjuk, hogy a megfelelő világítás megváltoztathatja a hangulatot, attól függetlenül, hogy tanuláshoz megfelelő energia dús vagy gyengén megvilágított pihentető környezetre vágyunk.

A hűtőszekrények LED-lámpás világítása frissen tartja a termékeket

Nincs a friss gyümölcsöknél és zöldségeknél finomabb dolog, de meddig maradnak frissen a hűtőszekrényben? A válasz - legfeljebb 2-3 napig. Az elmúlt években fénydiódákkal folytatott kísérletek azt mutatták, hogy a LED-világítás jelentősen meghosszabbíthatja a gyümölcsök és zöldségek életét. Például az epret 9 napig tartja frissen, ami háromszor hosszabb fogyasztási időt biztosít. Tehát az egészséges vitamin dús étel szavatossági ideje hosszabb lesz.

V-TAC télikertben a gyümölcsökért!

A LED-es világítás a legjobb megoldás a gyümölcsösök számára. A téma távolinak tűnhet, mivel a gyümölcsök legkényelmesebb megszerzési módja a szupermarketben történő vásárlás. Mindazonáltal mindenkinek tudnia kell egy-két dolgot az élelmiszerek minőségéről. A minőségi étel a legnehezebb megtalálni. Napjainkban a szupermarketben található termékek tartalmaznak káros összetevőket, mely túlzott súlygyarapodást és súlyos betegségeket okoz. Ezért egyre több ember kezdte el magának előállítani az ételek alapanyagát. A télikert egy új világ trend.

1. oldal / 4

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

A globális V-TAC Export Limited Company európai csapatának tagjaként, több mint 4 éves tapasztalattal hoztunk létre egy gyors ütemben fejlődő céget a nemzetközi LED piacon.

Az alábbi helyeken rendelkezünk irodákkal: UAE ( Dubai), India (Mumbai), Bulgária (Szófia), Nagy Britannia (London) és Magyarország (Budapest).