Hírek

A V-TAC óvja kedvence látását!

Egy kutya befogadása gyakran spontán történik. Befogadunk kóbor kutyát az utcáról, vagy a menhelyek kicsiny ketrecéből szabadítjuk ki őket, különösebb tervezgetés nélkül. A legtöbb nyugati országban és az Egyesült Államokban azonban a háziállatok nem csak "megmentett kis lények", hanem családtagként tekintenek rájuk gazdáik. Az örökbefogadóknak be kell bizonyítaniuk, hogy képesek a felelősségvállalásra, méltóak arra, hogy egy megviselt, megkínzott kis lény társai legyenek, egészségüket óvják, szeretetben élhessenek. Ezért is fontos az, hogy tájékozódjunk, mi a legjobb négy lábú kedvencünknek. Tudja például azt, hogy nagyon kell óvnunk látásukat?

LED izzók a VTAC-tól, hogy a baba is nyugodt legyen!

A világítás a csecsemők életében az egyik legfontosabb tényező. A gyermekorvosok szerint, az újszülöttek nem látnak semmit és az erős fény bosszússá, hisztissé teszi őket. Az a képességünk mellyel érzékeljük a külvilágot fokozatosan alakul ki. Eleinte a látás homályos és zavaros, azonban az első hónap után a babák képessé válnak fókuszálni, így már nem csak édesanyjuk hangját, de arcát is felismerik. 3. hónapos koruk után megtanulják megkülönböztetni a színeket is, minél fényesebb és ragyogóbb egy szín, annál inkább leköti a baba figyelmét, és így ösztönösen elkezdi megismerni a hatásukat is. Kimutatták például, hogy a zöld mellett a kék szín csillapítja a túlzottan aktív fiatalokat, különösen a fiúkat.

V-TAC egy gyönyörűbb hajszínért!

Talán megtörtént már veled is, amikor munka után elmentél a fodrászhoz,hogy a hajad a kívánt színre befesse és nagyon örültél a végeredménynek, de másnap reggel rájöttél, hogy a szín teljesen más. Hirtelen az enyhe csillogóárnyalat, amelytetszett az előző éjszaka, már nem tűnik sokkal fényesebbnek, a csillogó szőke valójábansárga, és a vörös nem olyan, mint egy merlot, inkább narancssárgás árnyalatban pompázik.

A V-TAC megnöveli megtakarításait, hiszen mi is emberek vagyunk!

Milyen szép lenne, ha minden hónapban megtakaríthatnánk a háztartási kiadások jelentős részét, ugye? Anélkül, hogy ezzel veszélyeztetnénk a minőséget. Elég kiválasztanunk a megfelelő világítást, és máris tettünk azért, hogy pénzügyi alapunknövekedjen! Nézzünk meg egy példát:

Figyelem! Melyik izzók fenyegetik az egészségünket?

Egészségre ártalmas izzók!


Hihetetlenül hangzik,de a helyiségben lévő izzók nagymértékben felelősek nemcsak a hangulatunkért, kedélyállapotunkért, hanem az egészségünkért is! A rossz minőségű, mesterséges megvilágítás depresszióhoz, fejfájáshoz és legyengült immunrendszerhez vezethet.

A német szakértő, Alexander Wunsch azt vizsgálta, hogyan hat és mit idézhet elő, ha nem megfelelő világítást használunk. Az energiatakarékos izzókvilágításának problémájára, hívta fel a figyelmet, hiszen az energiatakarékos izzókban higany található, amely hormonális változásokat idézhet elő a szervezetben. Ezen túlmenően, bár igen alacsony, az ultraibolya sugárzása, mindazonáltal dermatológiai problémákat okozhat a fokozott bőrérzékenységben szenvedőknél, mondta az Európai Fotodermatológiai Társaság elnöke prof. John Hawk.Más tanulmányok arra a következtetésre jutottak, hogy az izzók a világítás alatt folyamatosan bocsájtanak ki fenolt és más káros gőzöket, amelyeket energiatakarékos izzók előállításához használnak.

Úgy gondoljuk, hogy az ár, egy igen fontos szempont a világítás kiválasztásában,mind otthonunkban, mind munkahelyünkön, de nem szabad, hogy fontosabb legyen egészségünknél! Sokan inkább a kompakt fénycsöveket ismerik vagy az energiatakarékos modelleket, de ezek nem veszik fel a versenyt a LED technológia egészségre gyakorolt pozitív hatásával, sőt, mint ahogy a fent említett tudósok megállapították, károsak is lehetnek szervezetünkre.

Az energiatakarékos izzókat részletes útmutatással értékesítik,és tájékoztatják a vásárlót arról, hogy mit kell tenni, ha a termék eltörik. Amennyiben, eltörik egy energiatakarékos, vagy kompakt izzó, súlyos veszélyt jelenthet, különösen a gyermekek és a terhes nők számára.

1. oldal / 2

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

A globális V-TAC Export Limited Company európai csapatának tagjaként, több mint 4 éves tapasztalattal hoztunk létre egy gyors ütemben fejlődő céget a nemzetközi LED piacon.

Az alábbi helyeken rendelkezünk irodákkal: UAE ( Dubai), India (Mumbai), Bulgária (Szófia), Nagy Britannia (London) és Magyarország (Budapest).