Hírek

V-TAC télikertben a gyümölcsökért!

A LED-es világítás a legjobb megoldás a gyümölcsösök számára. A téma távolinak tűnhet, mivel a gyümölcsök legkényelmesebb megszerzési módja a szupermarketben történő vásárlás. Mindazonáltal mindenkinek tudnia kell egy-két dolgot az élelmiszerek minőségéről. A minőségi étel a legnehezebb megtalálni. Napjainkban a szupermarketben található termékek tartalmaznak káros összetevőket, mely túlzott súlygyarapodást és súlyos betegségeket okoz. Ezért egyre több ember kezdte el magának előállítani az ételek alapanyagát. A télikert egy új világ trend.

A V-TAC izzókéletetadnak a tavernáknak

Két taverna van a egymás mellett a Sythoniai strandon ,amely a középső félsziget Khalkidhiki-n Görög tengerparton található. Kétségbeesett versenyt folytatnak a látogatókért. Mindketten nagyon közel vannak egymáshoz Neos Marmaras és Nikiti városai között. A tulajdonosok két család, akik létezésük óta állandóan versenyben állnak, mint Montague és Capuleték. Miközben a turisták a potenciális ügyfelek a kocsmákon haladnak át, igazi vonzerőt jelent számukra, hogy figyelemmel kísérhetik a két taverna harcát.

V-TAC - a szakácsok választása

Megfelelő világítás a konyhában, a látvány látványosabbá és komfortosabbá tétele mellett kulcsfontosságú tényező a főzés és evés hatásában. A konyha, a szakemberek ajánljuk az úgynevezett kiemelő fény, ugyanaz, mint használnak a műalkotások. Míg mosás, vágás és keverés közben világos, fókuszált izzóra van szüksége, hogy jól láthassák a pultot anélkül, hogy az árnyék a keze fölé esne. Vannak finomságok a konyhai izzók kiválasztásakor:

A V-TAC védi a szemet a krónikus szemhéjgyulladás ellen

Tudtad, hogy a nem megfelelő világítás a munkahelyen is okozhat krónikus szemhéjgyulladás A szemhéj gyulladása a 30-50 év közötti túlnyomórészt aktív embereket érinti, akik sok időt töltenek az irodákban, és az egyik leggyakoribb szemészeti megbetegedés. A legtöbb munkaterületen a lámpa a mennyezeten van, és nem világít egyenletesen, de a monitor világos, így a tanulók hosszú élettartamúak. Többek között gyakori a fejfájás és a krónikus fáradtság.

A V-TAC óvja kedvence látását!

Egy kutya befogadása gyakran spontán történik. Befogadunk kóbor kutyát az utcáról, vagy a menhelyek kicsiny ketrecéből szabadítjuk ki őket, különösebb tervezgetés nélkül. A legtöbb nyugati országban és az Egyesült Államokban azonban a háziállatok nem csak "megmentett kis lények", hanem családtagként tekintenek rájuk gazdáik. Az örökbefogadóknak be kell bizonyítaniuk, hogy képesek a felelősségvállalásra, méltóak arra, hogy egy megviselt, megkínzott kis lény társai legyenek, egészségüket óvják, szeretetben élhessenek. Ezért is fontos az, hogy tájékozódjunk, mi a legjobb négy lábú kedvencünknek. Tudja például azt, hogy nagyon kell óvnunk látásukat?

1. oldal / 3

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

A globális V-TAC Export Limited Company európai csapatának tagjaként, több mint 4 éves tapasztalattal hoztunk létre egy gyors ütemben fejlődő céget a nemzetközi LED piacon.

Az alábbi helyeken rendelkezünk irodákkal: UAE ( Dubai), India (Mumbai), Bulgária (Szófia), Nagy Britannia (London) és Magyarország (Budapest).