Germicid ózon lámpa

Germicid ózon lámpa

Germicid lámpák UVC-fényt bocsátanak ki, amely az ózonnal párosítva elpusztítja a helyiségben lévő baktériumokat és vírusokat, illetve atkák 99,9% -át. Ezek a lámpák iskolákban, szállodákban, kórházakban, irodákban alkalmazzák, most a V-TAC-nak köszönhetően már otthonukban is használható. A készülék lefedettségi területe 60 nm, 360 fokos.

A lámpáknak az egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen mozgathatók, és kis méretüknek (14/15/43,7 cm) köszönhetően bárhová elvihetőek – használhatóak nyaralás alatt is. Rendkívül hosszú élettartamuk, 6000 óra, - baktériumölő csövek - cserélhetők. További nagy előnye , hogy alacsony energia felhasználás mellett tökéletesen működnek - mindössze 38 W-ra van szükségük.

Fontos megjegyezni, hogy a lámpák zárt környezetben működnek ott nem lehet ember, állat vagy növény. 10 másodperc késleltetési idő, óvintézkedésként a lámpát bekapcsoló személy védelmében. Sterilizálás után ajánlott a helyiséget 20-30 percig szellőztetni

A kettős védelemnek köszönhetően a lámpák - az UV és az ózon - biztosítják a tökéletes választást az elmúlt hónapokban élő járványügyi helyzet megelőzésére. Fertőtlenítik a levegőt és a felületeket, lehetővé téve számunkra, hogy visszatérjünk a normál élethez – biztonságossá téve otthonunkat.