Rólunk

V-TAC - Európa megbízható LED beszállítója - multinacionális cég európai csapattal. Irodáink megtalálhatóak Bulgáriában (Szófia), Nagy-Britanniában (London), Egyesült Arab Emírségekben (Dubai), Indiában (Mumbai), Magyarországon ( Budapest), Romániában (Bukarest) és Ausztriában (Bécs).

V-TAC bejegyzett védjegy, létrehozott és kidolgozott LED világítás ötletéből kiindulva. A fő célunk az összes fajta LED világítási megoldás, tervezése, kidolgozása és elterjedése, ahol a fősúly a tömegtermékek és a legjobb arány ár/minőség elérése.

V-TAC termékeket gyártó vállalatok követnek a minőség szabványait és tanúsítva vannak CE/EMC, ROHS, DEKRA, GS, TUV, ROHS szerint akkreditált laboratóriumok által, ami garantálja LED diódáknak és a alkatrészeinek legjobb minőségét oly módon, hogy biztosítsák a legjobb végterméket.
Új irodai és logisztikai központ

Új irodai és logisztikai központ

A Szófiai logisztikai központunk területe 42,000+ négyzetméter.
Galéria
London Stock Exchange “1000 companies which inspire Europe”
Az állandóság eredményeként és az állandó fejlesztésének köszönhetően V-TAC egyik terméke aranyérmet nyert a 73. Plovdivi nemzetközi vásáron 2017-ben. Egy év ezelőtt V-TAC talált helyet a Londoni tőzsde „Európát inspiráló1000 vállalat“, osztályozásában, ahol együtt van olyan innovatív vállalatokkal, amik képesek a gazdaság elmozdítására.
Az összes V-TAC termék gyártása alapos alkalmazási és gyakorlatiassági kutatások után kezdődik, a fő cél az energiatakarékosság és a környezet védelem. A növekvő tudatosság LED technológiákról az egész világon, V-TAC törekszik arra, hogy a világ vezető cégek között legyen, amik foglalkoznak ez a technológia fejlesztésével és elterjedésével, és hogy nyújtsanak a legkorszerűbb terméklistát.

V-TAC partner vezető cégeknek ahhoz, hogy elterjedjen a saját termékválaszték, és jelenleg jelen van Európában, Közel keletben és Ázsiában, mint az egyik legbiztonságosabb márka, ami kínál jó minőségű LED termékeket.

Mivel folyamatosan törekszik biztonsághoz és minőséghez, V-TAC aláírt szerződés LED chipek és alkatrészek szállítására SAMSUNGcégtől. 2018 kezdete óta változás történik a V-TAC PRO sorozat, termékeinek terméklistájában, pont Samsung LED chipekkel legyártva, ami e mellet 5 éves garanciával rendelkeznek.

Kompromisszumok nélküli minőségi és kiszolgálás elkötelezettséggel, V-TAC törekszik fenntartani saját szakmai arculatát és tovább fejlődni, mint a LED iparban vezető márkák egyike.

Köszönjünk minden egyes percet, amit töltött az oldalunk böngésztében!
V-TAC csapat