Hírek

LED terápia a téli depresszió ellen

A tél jellemzője a hideg borongós idő, hamar sötétedik nincs elegendő napfény, ez vezethet a téli depresszióhoz. Csökken a szerotonin szintünk, köznapi nevén a boldogság hormonok. Több időt töltünk otthonunkban, ezáltal több időt töltünk mesterséges fény jelenlétében. És ez az a pont, ahol a Led világítás segíteni tud átvészelni a majdnem napsütésmentes időszakot. A fény hatással van ránk emberekre mind pszihológiailag, mind érzelmileg, akár észleljük akár nem.

V-TAC-ot az edzőterembe

Minden új év elején megfogadjuk az új életmódot, melynek szerves része az egészséges étkezésen túl a Sport. A legkényelmesebb az edzőteremben elkezdeni a sportolást. Motiválnak a többiek, illetve a megvilágítás is szeves része, hogy könnyebben menjen az edzés. A világítás nagyon fontos tényező, jó minőségünek kell lennie, ne károsítsa a szemünket és a lehető legközelebb legyen a természetes fényhez. Ezért a legjobb választás a V-TAC, előnye a kisebb áramszámla, hosszabb élettartam.

A LED és a sípályák !

A havas szezon és az ünnepek idején a téli sportok kedvelt tevékenységgéválnak sokunk számára. Már az első hópelyhek megjelenésével a szekrényben pihenő sílécek és a hódeszkák után nyúlunk.Kedvenc dolgainkhoz hozzáadhatjuk az éjszakai síelést, ami nagyon szórakoztató élmény,és miért ne legyen energiatakarékosabb és biztonságosabb egyaránt?

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

A globális V-TAC Export Limited Company európai csapatának tagjaként, több mint 4 éves tapasztalattal hoztunk létre egy gyors ütemben fejlődő céget a nemzetközi LED piacon.

Az alábbi helyeken rendelkezünk irodákkal: UAE ( Dubai), India (Mumbai), Bulgária (Szófia), Nagy Britannia (London) és Magyarország (Budapest).