Hírek

Halloween biztonságos fényekkel!

Ijesztő jelmezek, félelmetes lámpák és ijesztő trükkök, édesség, bulik. Bár hazánkban nem túl régre nyúlik vissza ez az ünnep, a töklámpás faragás jó móka a gyerekkel. De miért kellene, hogy világítás is félelmetes legyen, amikor biztonságos is lehet!

Űzzük el a sötétséget!

Függetlenül attól, hogy elég szerencsések vagyunk ahhoz, hogy egy nagy padlásunk van néhány ablakkal vagy egy kicsi sötét kamránk, ezt a helyet egy multifunkcionális zuggá alakíthatjuk a megfelelő fény használatával. A legtöbb esetben a napfény szűkös ezeken a helyeken, vagy nincs, ezért jó választás a LED fény használata!

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi V-TAC vagyunk az Európa megbízható LED szállítója - V-TAC multinacionális vállalat európai csapata vagyunk, irodái vannak Bulgáriában (Szófiában), Nagy-Britanniában (Londonban), Egyesült Arab Emirátusban (Dubaiban), Indiában (Mumbaiban), Magyarországon (Budapesten), Romániában (Bukarestben), Ausztriában (Bécsben).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.