Hírek

A reggel V-TAC-kal kezdődik!

Mi az első dolog, ami kora reggel eszébe jut? Legtöbb ember számára a kávé az, ami elindítja a napot. Kedvenc kávézójába is, a finom illatok és ízek miatt látogat?

A parkoknak V-TAC-ra van szükségük!

Ahogy az embereknek pihenésre és napra van szükségük, úgy a parkoknak V-TAC-ra! Furcsán hangzik, bár igaz, a megfelelő közvilágitás használata nagyon fontos tényező! Már az első melegebb napokban a városi zöldterületek egyre vonzóbb találkozási helyekké válnak, így az éjszakai megvilágításuk nagy jelentőséget kap, mert biztonságos, nyugodt és kellemes környezetet biztosít az ott tartózkodóknak. Azonban ez nagyon drága is lehet, ha nem megfelelő világítást választanak. A költségek csökkentése érdekében számos park az Egyesült Államokban vagy Ausztráliában a LED-re váltott.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi vagyunk a V-TAC Europe LTD - Europa megbízható LED ellátója. Európai csapatának tagjaként, több mint 4 éves tapasztalattal hoztunk létre egy gyors ütemben fejlődő céget a nemzetközi LED piacon.

Az alábbi helyeken rendelkezünk irodákkal: UAE ( Dubai), India (Mumbai), Bulgária (Szófia), Nagy Britannia (London) és Magyarország (Budapest).