Hírek

A megfelelő világítás a nagyobb eladásért

A hűtőszekrény kijelző világítása a legfejlettebb LED alkalmazások közé tartozik. Mivel a fénycsövek LED csíkokkal helyettesíthetők, és ezáltal lehetővé teszik az energiafogyasztás csökkentését, a kereskedők szélesebb körben választják ezt a megoldást.

A V-TAC gondoskodik a gyerekekről

A nagyvárosokban általában sok játszótér található, ahogy jön a jó idő, a meleg napok, a legtöbb család gyermekekkel ott tölti a szabadidejét, a szünidő közeledtével az esti órákban is a parkban maradhatnak.

V-TAC azok számára, akik aktívakan telefonálnak

Az okostelefonok már régóta a mindennapi életünk szerves részét képezik, akár megbeszéléseket szervezünk, e-maileket küldünk, akár kedvenc helyeket fényképezünk vagy zenét hallgatunk. A technológiai vállalatok keményen dolgoznak, hogy megkönnyítsék ezeket a tevékenységeket, és lehetővé tegyék a felhasználók számára a maximális kényelmet.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi V-TAC vagyunk az Európa megbízható LED szállítója - V-TAC multinacionális vállalat európai csapata vagyunk, irodái vannak Bulgáriában (Szófiában), Nagy-Britanniában (Londonban), Egyesült Arab Emirátusban (Dubaiban), Indiában (Mumbaiban), Magyarországon (Budapesten), Romániában (Bukarestben), Ausztriában (Bécsben).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.