Hírek

Állítsuk meg az időt a V-TAC-kal

Február, a tavasz már a küszöbön, de még mindig hideg van. Az egyik legjobb kikapcsolás a mindennapi rohanó életből, egy hangulatos kandallóval ellátott faház, fából készült verandával és egy pohár forró csokoládéval a kezünkben. A világítás pedig praktikus és elengedhetetlen módja ennek a légkörnek a kiegészítésére. Kis ablakokkal megvilágított gyönyörű faház, kényelem, megnyugtató fények amit egyszerűen megteremthetünk.

Teljes kikapcsolódás LED világítással

A tél utolsó hónapjában is kényeztessük magunkat, egy kis hangulatos fürdő, csodákra képes. Általánosságban a wellness központok minden kényelemmel és modern eljárással rendelkeznek, de figyelmen kívül hagyják az egyik legfontosabb elemet: a fényt!

A reflektorfényben

Nem mindenki szeret a figyelem középpontjában lenni, de a szinészeknek létfontosságú a reflektorfény, a legjelentősebb dolog az, amit az emberek a fényben látnak.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi V-TAC vagyunk az Európa megbízható LED szállítója - V-TAC multinacionális vállalat európai csapata vagyunk, irodái vannak Bulgáriában (Szófiában), Nagy-Britanniában (Londonban), Egyesült Arab Emirátusban (Dubaiban), Indiában (Mumbaiban), Magyarországon (Budapesten), Romániában (Bukarestben), Ausztriában (Bécsben).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.