Hírek

LED reklámtáblák

Minden vállalkozásnak szüksége van hirdetésre. Nem csak maga a reklám a fontos, hanem hogy a legmegfelelőbb helyre legyen kihelyezve, amely eléri a maximális számú potenciális fogyasztót. Ebben segítség a V-TAC termékei közt megtalálható LED-es lámpák széles választéka.

Lépésről lépésre

A V-TAC LED-es termékeivel sokkal biztonságosabbá teheti lépcsőjét, és ezzel egyidejűleg javíthatja a lakás belső képét. A LED-eket megkülönbözteti hosszabb élettartama is, amely csökkenti a karbantartási költségeket.

LED-es közúti lámpák a biztonságosabb utakhoz

A jó láthatóság elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez. Ezért az autó- és a közúti lámpáknak korszerűnek kell lenniük. A V-TAC széles választékot kínál a közvilágítási lámpákból. Nem okoznak vakító fényt, nem irritálják a szemet, és ködös körülmények között felbecsülhetetlenek. Rendkívül hosszú élettartamúak, ebből kifolyólag egyre több város cseréli a hagyományos lámpákat LED-ekre.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
GS
CE
Rohs

Rólunk

V-TAC - Európa megbízható LED beszállítója- multinacionális cég európai csapattal. Irodáink megtalálhatóak Bulgáriában (Szófia), Nagy-Britanniában (London), Egyesült Arab Emírségekben (Dubai), Indiában (Mumbai), Magyarországon ( Budapest), Romániában (Bukarest) és Ausztriában (Bécs).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.