Hírek

Kezdődjön a nyár a V-TAC világításokkal

Ahogy érkezik a nyári időszak, az emberek egyre inkább szeretnék a szabadban tölteni az idejüket, egy kellemes  étterem vagy bár teraszán A legjobb kerthelyiségekkel rendelkező éttermekért megindul a verseny, ahol a város zajától elmenekülve élvezhetik a nyugalmat.

Ablak nélküli helyiségek világítása V-TAC-kal

A fürdőszoba az otthonunk egyik kedvenc helye, lehetőséget nyújt a pihenésre, feltöltődésre. Ezért nagyon fontos, hogy kényelmes és otthonos legyen. A legtöbb fürdőszobában nincs ablak, ezáltal nincs természetes nappali fény, így a világítás az egyik legfontosabb tényezőjévé válik.

Sétáljon a V-TAC-el

A hűvös hónapokban a bevásárlóközpontok a leglátogatottabb helyek. Nemcsak széles körű szolgáltatásokat kínálnak - mozi, éttermek, kávézók, üzletek, játékközpontok, hanem kellemes élményét is adnak a látogatók számára.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi V-TAC vagyunk az Európa megbízható LED szállítója - V-TAC multinacionális vállalat európai csapata vagyunk, irodái vannak Bulgáriában (Szófiában), Nagy-Britanniában (Londonban), Egyesült Arab Emirátusban (Dubaiban), Indiában (Mumbaiban), Magyarországon (Budapesten), Romániában (Bukarestben), Ausztriában (Bécsben).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.