Hírek

V-TAC intelligens otthoni konnektor

A V-TAC intelligens otthoni konnektor hozzáadott USB bemenettel biztosítja, a rendkívüli hasznosságát az otthoni készülékek kezeléséhez. A V-TAC Smart Home alkalmazással (iOS és Google Play) egyszerűen és gyorsan kihasználhatja funkcióinak előnyeit.

Karácsony a V-TAC-al

A fahéj illata, kakaó és meleg kesztyű ... ezek csak apró kis részei a téli és a karácsonyi hangulatnak. Az ünnepek közeledtével egyre gyakrabban gondolkodunk arról, hogyan lehet karácsonyi hangulatot teremteni lakásunkban, illetve stílusos és eredeti ajándékokat megvenni.

Karácsonyi vásár a V-TAC -kal!

Mindenki számára az első kedvenc dolog Decemberben az ajándékok, a második pedig, természetesen karácsonyi vásárok. A kínáloton kívül fontos része a vásároknak, a forralt bor, illatos gyertyák, a fények és illatok amik vonzzák a látogatókat.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi V-TAC vagyunk az Európa megbízható LED szállítója - V-TAC multinacionális vállalat európai csapata vagyunk, irodái vannak Bulgáriában (Szófiában), Nagy-Britanniában (Londonban), Egyesült Arab Emirátusban (Dubaiban), Indiában (Mumbaiban), Magyarországon (Budapesten), Romániában (Bukarestben), Ausztriában (Bécsben).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.