Hírek

A hétvége jobban hangzik a V-TAC-kel

Annak ellenére, hogy a nyári időszak már csak szép emlékekké vált, vannak olyan napok, amikor az időjárás engedi még szabadtéri tevékenységeket . Szabad hétvégéink közül választhatunk a városi park őszi látványa, a saját kertünk hangulata, a hegyekben tartott piknik és a barátokkal való BBQ között.

Asztali lámpák

Itt az ősz, véget értek a nyári napok, elkezdődött az iskola ezzel együtt a tanulók  házi feladatai. Nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű világítást válasszunk, amely megvédi a szem egészségét. A LED-világítás ebben a tekintetben a legjobb választás, mivel a lehető legnagyobb mértékben hasonlít a természetes fényre.

Világítás napenergia segítségével

A környezet megóvása jelenleg globális feladat, amellyel mindenkinek foglalkoznia kell. A LED-es világítás nagyon fontos lépés a bolygónk zöldebb jövője felé, a gyártók, köztük a V-TAC Europa is két ökológiai és gazdasági technológiát kombinált: a LED-et és a napenergiát. A napelemes LED-világítások egyesítik a a napsugárzás és a LED chipek előnyös tulajdonságait.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
GS
CE
Rohs

Rólunk

V-TAC - Európa megbízható LED beszállítója- multinacionális cég európai csapattal. Irodáink megtalálhatóak Bulgáriában (Szófia), Nagy-Britanniában (London), Egyesült Arab Emírségekben (Dubai), Indiában (Mumbai), Magyarországon ( Budapest), Romániában (Bukarest) és Ausztriában (Bécs).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.