Hírek

Nyugodt hajózàs a V-TAC-el!

A nyugodt vitorlázás és a föld körüli hajóút két nagyon szép dolog. Ahhoz, hogy részt vegyen az utóbbin, csak egy jegyet kell vásárolnia egy divatos , exkluzív hajóútra, de egy nyugodt hajózàs érdekében több erőfeszítésre van szükség!

Ahhoz, hogy kényelmesebb utazást kínáljanak utasaik számára, a nagy szállítási vállalatok arra törekednek, hogy különböző fejlesztéseket hajtsanak végre. A LED-ek megválasztása a hajók számára egyre hangsúlyosabbá válik, mivel a hagyományos izzókhoz képest sokkal alacsonyabb az energiafogyasztásuk és a hosszabb élettartammal rendelkeznek.

LED  a víz alatti merüléshez!

A fényforrás az egyik legfontosabb tényező a víz alatti fotósok szàmàra. A LED technológiának köszönhetően képesek ellenállni a szín és a kontraszt elvesztésének, amikor fotókat készítenek a nagy mélységben. A LED-ek működtetése nem igényel bemelegedési vagy lehűlési időt, ami az egyik legfontosabb, számos előnye közül.

De a legfontosabb kétségtelenül hosszabb élettartamuk, ami elengedhetetlen a búvárok biztonságához.

Utazás a V-TAC -kal

A nyári szünetben mindig az a nagy kérdés, tenger vagy a hegyek. Ha lakókocsival vagy négy keréken teszed meg az utat, fontos minden részletet előre letisztázni, hogy neked már csak a jó emlékekre kelljen koncentrálnod.

A világítás rendkívül fontos, különösen a kisebb helyeken, a legjobb megoldás a V-TAC Led világítás. Nem melegszik fel, mint a hagyományos izzó, ami biztonságossá teszi a gyermekek számára is, nem égetik meg magunkat.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi V-TAC vagyunk az Európa megbízható LED szállítója - V-TAC multinacionális vállalat európai csapata vagyunk, irodái vannak Bulgáriában (Szófiában), Nagy-Britanniában (Londonban), Egyesült Arab Emirátusban (Dubaiban), Indiában (Mumbaiban), Magyarországon (Budapesten), Romániában (Bukarestben), Ausztriában (Bécsben).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.