Hírek

A barlangok újrafelfedezése a LED-ekkel

A LED-eket egyre inkább preferálják a régi lámpák helyett az élet minden területén. Erősebb hideg fényt képesek előállítani, amely alkalmas barlangfény-megjelenítésre, amivel sokkal kellemesebb környezetet teremt a látogatók számára. Így használhatják a LED-es világításnak ezt a fajtát a barlang turizmusban is.

A LED fény mindent megváltoztat!

A jó megvilágítás kötelező bármely nyitott stadionnak, attól függetlenül, hogy egy sporteseményt vagy koncertet tartanak. Nem csak a sportokat segíti, hanem a nézők komfortját a stadionban és a tv előtt egyaránt. A legjobb döntés egyértelműen LED világítást használni, ami kiváló fényt biztosít és jobb láthatóságot az élő közvetítéséknek.

Pihentető nyári esték a V-TAC-al

Abban az esetben, ha szereti a saját házának, kertjének vagy teraszának kényelmességét, a tengerpart romantikáját vagy a hegyek nyugalmát, megfelelő fényre van szüksége! A LED képes maximálisan kielégíteni szabadidős céljait.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi V-TAC vagyunk az Európa megbízható LED szállítója - V-TAC multinacionális vállalat európai csapata vagyunk, irodái vannak Bulgáriában (Szófiában), Nagy-Britanniában (Londonban), Egyesült Arab Emirátusban (Dubaiban), Indiában (Mumbaiban), Magyarországon (Budapesten), Romániában (Bukarestben), Ausztriában (Bécsben).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.