Hírek

Lépésről lépésre

Lépésről lépésre

A V-TAC LED-es termékeivel sokkal biztonságosabbá teheti lépcsőjét, és ezzel egyidejűleg javíthatja a lakás belső képét. A LED-eket megkülönbözteti hosszabb élettartama is, amely csökkenti a karbantartási költségeket.

A világítások a lépcsők közé és a korlát alá is felszerelhetők,így megfelelő fényt  biztosítanak. Alternatív megoldásként a falba süllyeszthető LED-es lépcsővilágítás is megtalálható a kínálatban. Így minden kábel és elektromos rendszer el van rejtve a szem elől. Mind az otthonunk, szállodák, éttermek és bemutatótermek számára egyaránt alkalmasak.

Érdekes tény, hogy a fény színének közvetlen hatása van a munka módjára, és megváltoztatja felfogásunkat és mentális állapotunkat.

A V-TAC termékek széles skáláját kínálja lépcsővilágításból, amelyek elegáns kialakításúak, és nem tartalmaznak infravörös és ultraibolya sugárzást. A 100% -os bekapcsolás egy pillanat alatt megy végbe, és -20 ° C és + 45 ° C közötti hőmérsékleten tudnak stabilan működni.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
GS
CE
Rohs

Rólunk

V-TAC - Európa megbízható LED beszállítója- multinacionális cég európai csapattal. Irodáink megtalálhatóak Bulgáriában (Szófia), Nagy-Britanniában (London), Egyesült Arab Emírségekben (Dubai), Indiában (Mumbai), Magyarországon ( Budapest), Romániában (Bukarest) és Ausztriában (Bécs).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.