Hírek

LED reklámtáblák

LED reklámtáblák

Minden vállalkozásnak szüksége van hirdetésre. Nem csak maga a reklám a fontos, hanem hogy a legmegfelelőbb helyre legyen kihelyezve, amely eléri a maximális számú potenciális fogyasztót. Ebben segítség a V-TAC termékei közt megtalálható LED-es lámpák széles választéka.

A LED-ek energiatakarékosak, jelentősen kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fénycsövek, hosszú ideig használhatók és költséghatékonyak. A LED-ek szintén csökkentik a szén-dioxid lábnyomot. Pozitív tény, hogy a zöld megoldások bevezetése már a modern vállalatok és vállalkozások számára kiemelt prioritást élvez. A LED-ek hosszú élettartamáról híresek, és nem igényelnek további kábeleket, ami tönkreteheti egy jó és érdekes hirdetés hatását. Nem utolsósorban, nem irritálják az emberi szemet, miközben elég fényesek, hogy teljesítsék céljaikat. Magas színvisszaadási index-ük a tárgyak legtermészetesebb színét mutatja, ami még vonzóbbá teszi a szemnek. V-TAC termékek esetén ez az érték minimum CRI> 80, a 0 és 100 közötti skálán.

LED-es lámpák alkalmazhatók a kültéri reklámokban is - ellenállnak különféle hőmérsékleti tartományoknak (-20 ° és + 45 ° С között) vagy a nedvességnek. A legnépszerűbbek között vannak megvilágított táblák és feliratok, melyek az utcán sétáló emberek figyelmét közvetlen felkelti.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
GS
CE
Rohs

Rólunk

V-TAC - Európa megbízható LED beszállítója- multinacionális cég európai csapattal. Irodáink megtalálhatóak Bulgáriában (Szófia), Nagy-Britanniában (London), Egyesült Arab Emírségekben (Dubai), Indiában (Mumbai), Magyarországon ( Budapest), Romániában (Bukarest) és Ausztriában (Bécs).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.