Hírek

Germicid ózon lámpa

Germicid ózon lámpa

Germicid lámpák UVC-fényt bocsátanak ki, amely az ózonnal párosítva elpusztítja a helyiségben lévő baktériumokat és vírusokat, illetve atkák 99,9% -át. Ezek a lámpák iskolákban, szállodákban, kórházakban, irodákban alkalmazzák, most a V-TAC-nak köszönhetően már otthonukban is használható. A készülék lefedettségi területe 60 nm, 360 fokos.

A lámpáknak az egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen mozgathatók, és kis méretüknek (14/15/43,7 cm) köszönhetően bárhová elvihetőek – használhatóak nyaralás alatt is. Rendkívül hosszú élettartamuk, 6000 óra, - baktériumölő csövek - cserélhetők. További nagy előnye , hogy alacsony energia felhasználás mellett tökéletesen működnek - mindössze 38 W-ra van szükségük.

Fontos megjegyezni, hogy a lámpák zárt környezetben működnek ott nem lehet ember, állat vagy növény. 10 másodperc késleltetési idő, óvintézkedésként a lámpát bekapcsoló személy védelmében. Sterilizálás után ajánlott a helyiséget 20-30 percig szellőztetni

A kettős védelemnek köszönhetően a lámpák - az UV és az ózon - biztosítják a tökéletes választást az elmúlt hónapokban élő járványügyi helyzet megelőzésére. Fertőtlenítik a levegőt és a felületeket, lehetővé téve számunkra, hogy visszatérjünk a normál élethez – biztonságossá téve otthonunkat.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
GS
CE
Rohs

Rólunk

V-TAC - Európa megbízható LED beszállítója- multinacionális cég európai csapattal. Irodáink megtalálhatóak Bulgáriában (Szófia), Nagy-Britanniában (London), Egyesült Arab Emírségekben (Dubai), Indiában (Mumbai), Magyarországon ( Budapest), Romániában (Bukarest) és Ausztriában (Bécs).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.