Rólunk

Kedves Látogató,

Köszöntjuk a LED technológia energiatakarékos és környezetbarát modern, fejlett és természetesen profitáló világában. Mi vagyunk a V-TAC Europe LTD! Europa megbízható LED ellátója. A globális V-TAC Export Limited Company európai csapatának tagjaként, több mint 4 éves tapasztalattal hoztunk létre egy gyors ütemben fejlődő céget a nemzetközi LED piacon. Az alábbi helyeken rendelkezünk irodákkal: UAE ( Dubai), India (Mumbai), Bulgária (Szófia), Nagy Britannia (London) és Magyarország (Budapest). Büszkék vagyunk a sikeres partnerkapcsolatainkra nyugaton, keleten, közép európában és a balkáni régióban. Természetesen, ez csak egyet jelent – szeretnénk további partneri kapcsolatokat létrehozni, akár Önnel és értéket teremteni az üzlete számára, valamint növelni a LED eladásait minőségi háttérrel, megengedhető és órási választékkal! A “V-TAC” regisztrált védjegy, a LED világítás ötletéből létrehozva és fejlesztve. A fő küldetés a dizájn, a különböző LED világítási megoldások fejlesztése és terjesztése, a nagy tételekre fókuszálva a legjobb ár/érték arány elérése céljából.

Miért V-TAC?

Központosított európai raktárral rendelkezünk, amiből képesek vagyunk bármilyen mennyiséget és terméket leszállítani a partnereinknek akár 5 napon belül.
Termékeink rendelkeznek CE, RoHS, Dekra és TÜV minősítésekkel. A minőségi LED chipeket és alkatrészeket a Bridgelux, Philips, Sharp, Citizen és Epistar szállítja.

Miért keresettek a V-TAC LED termékek?

Először is, felkínáljuk a lehetőséget, hogy részese legyen disztribútori, marketing és viszonteladói hálózatunknak! Lehetősége nyílik modern és technikailag fejlett termékeket kínálni vásárlói számára elfogadható árakon.

Másodszor, olyan termékeket kínálunk, amelyek megváltoztatják életét – egy olyan világban, ahol a pénzügyi felfordulás, az emelkedő energia árak és a környezet szennyezése erősen érezhető, ezek ellen cselekedve – kiváló üzleti lehetőségeket kínálva partnereinknek, munkahelyeket teremtve és elégedett fogyasztókat felmutatva cselekszünk.

Köszönjük, hogy oldalunkra látogatott bármilyen kérdés esetén keressen minket bizalommal.

Várjuk mielőbbi jelntkezését,

V-TAC Europe csapata

Madrid-WIPO-logo

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi vagyunk a V-TAC Europe LTD - Europa megbízható LED ellátója. Európai csapatának tagjaként, több mint 4 éves tapasztalattal hoztunk létre egy gyors ütemben fejlődő céget a nemzetközi LED piacon.

Az alábbi helyeken rendelkezünk irodákkal: UAE ( Dubai), India (Mumbai), Bulgária (Szófia), Nagy Britannia (London) és Magyarország (Budapest).