Germicid ózon lámpa

Germicid ózon lámpa

Germicid lámpák UVC-fényt bocsátanak ki, amely az ózonnal párosítva elpusztítja a helyiségben lévő baktériumokat és vírusokat, illetve atkák 99,9% -át. Ezek a lámpák iskolákban, szállodákban, kórházakban, irodákban alkalmazzák, most a V-TAC-nak köszönhetően már otthonukban is használható. A készülék lefedettségi területe 60 nm, 360 fokos.

LED reklámtáblák

LED reklámtáblák

Minden vállalkozásnak szüksége van hirdetésre. Nem csak maga a reklám a fontos, hanem hogy a legmegfelelőbb helyre legyen kihelyezve, amely eléri a maximális számú potenciális fogyasztót. Ebben segítség a V-TAC termékei közt megtalálható LED-es lámpák széles választéka.

Lépésről lépésre

Lépésről lépésre

A V-TAC LED-es termékeivel sokkal biztonságosabbá teheti lépcsőjét, és ezzel egyidejűleg javíthatja a lakás belső képét. A LED-eket megkülönbözteti hosszabb élettartama is, amely csökkenti a karbantartási költségeket.

LED-es közúti lámpák a biztonságosabb utakhoz

LED-es közúti lámpák a biztonságosabb utakhoz

A jó láthatóság elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez. Ezért az autó- és a közúti lámpáknak korszerűnek kell lenniük. A V-TAC széles választékot kínál a közvilágítási lámpákból. Nem okoznak vakító fényt, nem irritálják a szemet, és ködös körülmények között felbecsülhetetlenek. Rendkívül hosszú élettartamúak, ebből kifolyólag egyre több város cseréli a hagyományos lámpákat LED-ekre.

Minősítések

Dekra
CE / EMC
GS
ROHS
TUV