Hírek

Világítsa meg irodáját a V-TAC segítségével

A nyílt terű irodák egyre népszerűbbek lettek az utóbbi években. Sok munkáltató számára előnyben részesített lehetőség, ám vannak hátrányaik is. A legnagyobb hátrány lehet munkahelyen a természetes fény hiánya. Így az alkalmazottakat arra kényszerítik, hogy a nap folyamán mesterséges világítást használják.

Hogyan lehet örök nyár a V-TAC segítségével

Télen mindenkinek hiányzik a nyár melege és napsütése. Egyes szállodákban és egyéb létesítményekben található gyönyörű téli kerteknek köszönhetően egzotikus növényzettel is élvezhetjük a hideg napjainkat. A LED-ek állnak a legközelebb a természetes fényhez, és ezáltal ideálisak növényeknek is. Nem irritálják az emberi szemet és jótékony hatással vannak a növények fejlődésére.

LED parti

Egyre több éjszakai klub választja a LED-es világítást a hely megtervezése, felújítása során. Néhányan a megvilágított padlókat vagy a falakat részesítik előnyben, mások teljes világító berendezéseket hoznak létre, amelyek több látogatót vonzanak.

Karácsony van!

Az év legjobb időpontjában, karácsonykor, még nagyobb figyelemmel fordulunk a szeretteink felé. A profi fotók készítése az ünneplés elengedhetetlen részévé váltak, és a különféle stúdiók versenyeznek a legjobb dekoráció kialakításában. De a tökéletes fotó eléréséhez, a szakemberek tudják, hogy egy jó kamera megfelelő megvilágítást igényel.

LED-es lámpák a metróban

A LED-lámpák már életünk minden területét megtalálhatóak. A városok törekvése a zöldebb helyekké válásra a jobb életminőségért, még nem érte el csúcspontját. Az elmúlt néhány évben egyre több világváros váltott a normál világításról az energiahatékony LED-ekre a metróállomásokon.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
GS
CE
Rohs

Rólunk

V-TAC - Európa megbízható LED beszállítója- multinacionális cég európai csapattal. Irodáink megtalálhatóak Bulgáriában (Szófia), Nagy-Britanniában (London), Egyesült Arab Emírségekben (Dubai), Indiában (Mumbai), Magyarországon ( Budapest), Romániában (Bukarest) és Ausztriában (Bécs).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.