Hírek

A barlangok újrafelfedezése a LED-ekkel

A LED-eket egyre inkább preferálják a régi lámpák helyett az élet minden területén. Erősebb hideg fényt képesek előállítani, amely alkalmas barlangfény-megjelenítésre, amivel sokkal kellemesebb környezetet teremt a látogatók számára. Így használhatják a LED-es világításnak ezt a fajtát a barlang turizmusban is.

A LED fény mindent megváltoztat!

A jó megvilágítás kötelező bármely nyitott stadionnak, attól függetlenül, hogy egy sporteseményt vagy koncertet tartanak. Nem csak a sportokat segíti, hanem a nézők komfortját a stadionban és a tv előtt egyaránt. A legjobb döntés egyértelműen LED világítást használni, ami kiváló fényt biztosít és jobb láthatóságot az élő közvetítéséknek.

Legyen fény az akváriumban!

Ha, esetleg van egy óriási delfinárumod, ami rengeteg látogatót vonz vagy lenyűgöz a mélytenger látványa, és a lakásod részévé szeretnéd tenni, a megfelelő világítás kulcsfontosságú a jó eredmény elérése érdekében! A LED fények sokkal kedvezőbbek a vízalatti lakóknak, de neked is nagy mennyiségű energiafogyasztást spórolnak meg.

Pihentető nyári esték a V-TAC-al

Abban az esetben, ha szereti a saját házának, kertjének vagy teraszának kényelmességét, a tengerpart romantikáját vagy a hegyek nyugalmát, megfelelő fényre van szüksége! A LED képes maximálisan kielégíteni szabadidős céljait.

Nyugodt hajózàs a V-TAC-el!

A nyugodt vitorlázás és a föld körüli hajóút két nagyon szép dolog. Ahhoz, hogy részt vegyen az utóbbin, csak egy jegyet kell vásárolnia egy divatos , exkluzív hajóútra, de egy nyugodt hajózàs érdekében több erőfeszítésre van szükség!

Ahhoz, hogy kényelmesebb utazást kínáljanak utasaik számára, a nagy szállítási vállalatok arra törekednek, hogy különböző fejlesztéseket hajtsanak végre. A LED-ek megválasztása a hajók számára egyre hangsúlyosabbá válik, mivel a hagyományos izzókhoz képest sokkal alacsonyabb az energiafogyasztásuk és a hosszabb élettartammal rendelkeznek.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi V-TAC vagyunk az Európa megbízható LED szállítója - V-TAC multinacionális vállalat európai csapata vagyunk, irodái vannak Bulgáriában (Szófiában), Nagy-Britanniában (Londonban), Egyesült Arab Emirátusban (Dubaiban), Indiában (Mumbaiban), Magyarországon (Budapesten), Romániában (Bukarestben), Ausztriában (Bécsben).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.