Hírek

Adjon autójának V-TAC termékeket!

Sok ember már LED világítást választ otthonába, irodájába, az edzőterembe vagy boltjába. Ön miért használ még mindig izzó lámpákat a garázsába? Ez azon helyiségek egyike, ahová szokás szerint nem fordítunk elegendő pénzt, de tényleg így kell, hogy ez legyen?

Üdvözöljük a tavaszt V-TAC-kal!

Tavasz van, madarak csiripelnek és méhecskék repülnek, és miért ne tölthetnénk el egy vacsorát a teraszon baráti körben? A végtelen tél után végre tudunk örülni a meleg időnek a kinti vacsoráknak. Eljött az ideje annak, amikor az éttermek azon versenyeznek, hogy kinek sikerül a legszebb kerti milliőt összeállítani. Eközben gondolkozhatunk azon, mit csináljunk mi az otthoni nyitott terekkel.

A reggel V-TAC-kal kezdődik!

Mi az első dolog, ami kora reggel eszébe jut? Legtöbb ember számára a kávé az, ami elindítja a napot. Kedvenc kávézójába is, a finom illatok és ízek miatt látogat?

A parkoknak V-TAC-ra van szükségük!

Ahogy az embereknek pihenésre és napra van szükségük, úgy a parkoknak V-TAC-ra! Furcsán hangzik, bár igaz, a megfelelő közvilágitás használata nagyon fontos tényező! Már az első melegebb napokban a városi zöldterületek egyre vonzóbb találkozási helyekké válnak, így az éjszakai megvilágításuk nagy jelentőséget kap, mert biztonságos, nyugodt és kellemes környezetet biztosít az ott tartózkodóknak. Azonban ez nagyon drága is lehet, ha nem megfelelő világítást választanak. A költségek csökkentése érdekében számos park az Egyesült Államokban vagy Ausztráliában a LED-re váltott.

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi V-TAC vagyunk az Európa megbízható LED szállítója - V-TAC multinacionális vállalat európai csapata vagyunk, irodái vannak Bulgáriában (Szófiában), Nagy-Britanniában (Londonban), Egyesült Arab Emirátusban (Dubaiban), Indiában (Mumbaiban), Magyarországon (Budapesten), Romániában (Bukarestben), Ausztriában (Bécsben).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.