Disztribútoroknak

Nagykereskedőket, Kiskereskedőket és Viszonteladókat keresünk!

Részese lehet egy nemzetközi csapatnak, marketing és viszonteladói rendszerünknek, amely moderrn, technikailag fejlett termékeket kínál vásárlóinak, kiemelkedően jó ár/érték arányban.

Olyan partnereket keresünk, akik az eddiegiekben is LED technológia importjával foglalkoztak és nyitottak az új lehetőségek iránt. Új megoldásokat kínálunk a kereslet támogatására, integrált értékesítési lánc segítségével, készlet elérhetőséggel, európai raktár központból. Amit nyújtunk: kínai gyártók ajánlatánál is alacsonyabb árak, következetes minőség, gyors és hatékony eladás utáni szolgáltatások, nemzetközi garancia Európa szerte, egészen 2 évig.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Egy rövid egyeztetés után pedig, már meg is kaphatja az önre szabott strukturált kedvezményekkel ellátott ajánlatot!

Minden európai országba szállítunk, valamint az Európai Unió területén kívül is.

A V-TAC kínálata:

Disztribútoroknak

Versenyképes árak jelentős kedvezményekkel

Disztribútoroknak

Marketing anyagok – katalógus, táblák, kiállító állványok

Disztribútoroknak

A garancia: 2-5 év, a vásárlás dátumától számítvaLépjen kapcsolatba velünk és legyen disztibútor

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

A globális V-TAC Export Limited Company európai csapatának tagjaként, több mint 4 éves tapasztalattal hoztunk létre egy gyors ütemben fejlődő céget a nemzetközi LED piacon.

Az alábbi helyeken rendelkezünk irodákkal: UAE ( Dubai), India (Mumbai), Bulgária (Szófia), Nagy Britannia (London) és Magyarország (Budapest).