Disztribútoroknak

Nagykereskedőket, Kiskereskedőket és Viszonteladókat keresünk!

Részese lehet egy nemzetközi csapatnak, marketing és viszonteladói rendszerünknek, amely moderrn, technikailag fejlett termékeket kínál vásárlóinak, kiemelkedően jó ár/érték arányban.

Olyan partnereket keresünk, akik az eddiegiekben is LED technológia importjával foglalkoztak és nyitottak az új lehetőségek iránt. Új megoldásokat kínálunk a kereslet támogatására, integrált értékesítési lánc segítségével, készlet elérhetőséggel, európai raktár központból. Amit nyújtunk: kínai gyártók ajánlatánál is alacsonyabb árak, következetes minőség, gyors és hatékony eladás utáni szolgáltatások, nemzetközi garancia Európa szerte, egészen 2 évig.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Egy rövid egyeztetés után pedig, már meg is kaphatja az önre szabott strukturált kedvezményekkel ellátott ajánlatot!

Minden európai országba szállítunk, valamint az Európai Unió területén kívül is.

A V-TAC kínálata:

Disztribútoroknak

Versenyképes árak jelentős kedvezményekkel

Disztribútoroknak

Marketing anyagok – katalógus, táblák, kiállító állványok

Disztribútoroknak

A garancia: 2-5 év, a vásárlás dátumától számítvaLépjen kapcsolatba velünk és legyen disztibútor

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
GS
CE
Rohs

Rólunk

V-TAC - Európa megbízható LED beszállítója- multinacionális cég európai csapattal. Irodáink megtalálhatóak Bulgáriában (Szófia), Nagy-Britanniában (London), Egyesült Arab Emírségekben (Dubai), Indiában (Mumbai), Magyarországon ( Budapest), Romániában (Bukarest) és Ausztriában (Bécs).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.