Szállítási határidők

Szállítási módok

A V-TAC Europe szerződéseket kötött a legnagyobb szállítmányozó cégekkel egyetlen céllal, mégpedig azzal, hogy az ügyfeleink és partnereink számára gyors, hatékony és alacsony árú szállítást tudjunk teljesíteni Európa szerte. Gyors légi szállítást is vállalunk a különböző országok legnagyobb reptereire, légi házhozszállítást és közúti házhozszállítást is, mindegyiket elérhető futárral és teherautóval.

Minden terméket biztonságosan V-TAC márkás dobozokba csomagolunk.

A rendelése több csomagba is el lehet osztva, ami azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy eltérő időpontokban érkezhetnek megrendelt termékei.

*Amikor a termékei megérkeznek, ajánlott leellenőrizni a csomagok tartalmát, a szállítás során történt esetleges sérülések miatt. Ha, a csomag tartalma nem megfelelő, vagy ha, sérültek a termékek a szállítás során, akkor a szállítási jegyzéken ezt jeleznie kell, és minél hamarabb értesítenie a V-TAC-ot!

Kereskedelmi rendelések

Azok a megrendelések, amelyeket a viszonteladóinkon keresztül adnak le, változó szállítási idővel teljesülnek. Kérjük bizonyosodjon meg a szállítási információkról a képviselőjétől email-en vagy faxon keresztül.

Visszaküldés és Csere

Kérjük olvassa el Visszaküldési Feltételeinket ide kattintva. Ha, ez nem segít Önnek a kérdésében, kérjük keresse fel email-ben, a fogyasztói szolgáltató csapatunkat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és örömmel segíteni fogunk!

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  +359 2 90 566

   1, Iliansko Shaussee Blvd., Sofia 1220, BULGARIA

  Email: office@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
Tuv
GS
CE
Rohs

Rólunk

Mi vagyunk a V-TAC Europe LTD - Europa megbízható LED ellátója. Európai csapatának tagjaként, több mint 4 éves tapasztalattal hoztunk létre egy gyors ütemben fejlődő céget a nemzetközi LED piacon.

Az alábbi helyeken rendelkezünk irodákkal: UAE ( Dubai), India (Mumbai), Bulgária (Szófia), Nagy Britannia (London) és Magyarország (Budapest).