Szállítási határidők

Szállítási módok

A V-TAC Europe szerződéseket kötött a legnagyobb szállítmányozó cégekkel egyetlen céllal, mégpedig azzal, hogy az ügyfeleink és partnereink számára gyors, hatékony és alacsony árú szállítást tudjunk teljesíteni Európa szerte. Gyors légi szállítást is vállalunk a különböző országok legnagyobb reptereire, légi házhozszállítást és közúti házhozszállítást is, mindegyiket elérhető futárral és teherautóval.

Minden terméket biztonságosan V-TAC márkás dobozokba csomagolunk.

A rendelése több csomagba is el lehet osztva, ami azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy eltérő időpontokban érkezhetnek megrendelt termékei.

*Amikor a termékei megérkeznek, ajánlott leellenőrizni a csomagok tartalmát, a szállítás során történt esetleges sérülések miatt. Ha, a csomag tartalma nem megfelelő, vagy ha, sérültek a termékek a szállítás során, akkor a szállítási jegyzéken ezt jeleznie kell, és minél hamarabb értesítenie a V-TAC-ot!

Kereskedelmi rendelések

Azok a megrendelések, amelyeket a viszonteladóinkon keresztül adnak le, változó szállítási idővel teljesülnek. Kérjük bizonyosodjon meg a szállítási információkról a képviselőjétől email-en vagy faxon keresztül.

Visszaküldés és Csere

Kérjük olvassa el Visszaküldési Feltételeinket ide kattintva. Ha, ez nem segít Önnek a kérdésében, kérjük keresse fel email-ben, a fogyasztói szolgáltató csapatunkat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és örömmel segíteni fogunk!

V-TAC LED Lighting

Kapcsolat

  Tel: +36 1 239 5043

  Mob: +36 70 532 9620

   Magyarország, Népfürdő utca 13, 1138 Budapest

  E-mail: hungary@v-tac.eu

Kövessen minket

Minősítések

Dekra
GS
CE
Rohs

Rólunk

V-TAC - Európa megbízható LED beszállítója- multinacionális cég európai csapattal. Irodáink megtalálhatóak Bulgáriában (Szófia), Nagy-Britanniában (London), Egyesült Arab Emírségekben (Dubai), Indiában (Mumbai), Magyarországon ( Budapest), Romániában (Bukarest) és Ausztriában (Bécs).

A Szófiai logisztikai központunk területe 40,000 négyzetméter.

Ez a weboldal használ cookie-ket ahhoz, hogy irányítsa az azonosítást, navigációt és egyéb funkciókat. Felhasználva a weboldalunkat, Ön beleegyezik abban, hogy a cookie-ket megtartják az Ön gépén.