Személyes adatvédelmi szabályzattal

A weboldal www.V-TAC.hu tartalma, a továbbiakban: Weboldal, figyelembe veszi a személyi adatok védelméről szóló törvényt és ezzel kapcsolatos jogszabályokat is. A személyi adatok védelméről szóló Politikánknak az a célja, hogy tájékoztassa Önt milyen módon dolgozzuk fel, kezeljük az Ön személyes adatait, valamint milyen jogaival rendelkezik, hogy ellenőrizhesse ezeket a cselekményeket.

Az Ön beleegyezése és a mi felelőssége

Elfogadva a személyi adatok védelméről szóló V-TAC Politikáját és az Ön által választott szolgáltatásoktól függően, Ön önkéntesen beleegyezik abban, hogy a személyi adatai automatikusan fel lesznek dolgozva megfelelő terjedelemben piackutatási célokra. V-TAC megtartja a jogát, hogy bármikor megváltoztathatja a személyi adatok védelméről szóló Politikáját, amelyről tájékoztatni fogja az ügyfeleit megfelelő módon.

V-TAC nem dolgozza fel a 18 éves alóli személyek adatait a szülei vagy a jogi képviselői engedélye nélkül.

V-TAC arra törekszik, hogy a weboldalon hozzáférhető és hasznos információk szerepeljenek. Az Ön személyi adatainak feldolgozásán keresztül és betartva a titoktartást, mi összefoglalunk olyan tartalmat, ami megfelelhet az Ön felhasználói preferenciáknak. V-TAC használja az Ön személyi adatait kizárólag azokra a célokra, amelyekre összegyűjtötte.

A weboldal biztonsága elérhető műszaki szervezési intézkedések segítségével illetéktelen személyek ellen, megvédve az Ön személyi adatait veszteség, megsemmisítés, behatolás, módosítás vagy terjesztés ellen. V-TAC nem felel meg az adatok védelméről a szokásos szükséges intézkedéseken kívül. Amikor elértük azt a célt, amelyről összegyűjtöttük az Ön adatait, akkor V-TAC megsemmisíti ezeket az adatokat, ha csak az alkalmazandó jog nem rendelkezik másképp.

Feldolgozandó személyi adatok

Ön által szolgáltatott személy adatok az Ön által választott szolgáltatásoktól függnek. Önkéntesen adott adatok a weboldal személyisítésére irányulnak és milyen reklám anyagokat kaphasson, ha hasonló szolgáltatást választott. Ezek a személyi adatok lehetnek az alábbiak:
 • Keresztnév és vezetéknév;
 • Személyazonosító szám;
 • E-mail cím;
 • Cím;
 • Telefon.

Cookie-k használata

Az Ön jogai

Ha beleegyezett abban, hogy V-TAC Európa dolgozhassa az Ön személy adatait, Ön rendelkezik bármikor az alábbi lehetőségekkel:
 • személyes adatok ás információk feldolgozásával kapcsolatos hozzáférés;
 • személyes adatok törlése, javítása vagy blokkolása, ha a feldolgozás ellent mond a személyi adatok védelméről szóló törvénynek;
 • az e-hírlevél és elektronikai piackutatói kommunikációk elutasítása.
Ez a lehetőség oly módon gyakorolható, ha egy e-mailt küld a következő címre: office(at)V-TAC.eu, vagy ha levelet küld a postai címünkre: "V-TAC EUROPE" Ltd, "Rozhen" bul. 41, Sofia 1271, BULGARIA.

Kapcsolatfelvétel, kérdések feltevése

Abban az esetben, ha kérdései vannak arról, hogy milyen módon dolgozzuk fel az Ön személy adatait, vagy ezzel kapcsolatos kérdései vannak, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a következő módszerek egyikével:
 • Hívjon: + 359 (02) 905 66 telefonszámot;
 • Írjon: office@v-tac.eu e-mail címre vagy
 • Küldjön levelet: "V-TAC EUROPE" Ltd, "Rozhen" bul. 41, Sofia 1271, BULGARIA.